Ilona Cvitić

Ilona Cvitić rođena je 2.12.1989. u Puli, gdje završava osnovnu i srednju školu. 2009. godine  upisuje Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, te je trenutno studentica pete godine.
Plesom se počinje baviti  1993. godine u plesnom studiju Stellium pod vodstvom Tatjane Samuele. 2004. prelazi u plesni studio Art Dance u kojem pleše do 2009. godine. Nakon dolaska u Zagreb, godinu dana trenira u PC Tala, a 2011. godine pridružuje se plesnom studiju Escape u kojem radi kao voditelj od 2012.
Pohađala je brojne plesne seminare i susretala se sa različitim tehnikama i pedagozima, sudjelovala na brojim natjecanjima na regionalnoj, državnoj i svjetskoj razini. Sudjelovala je u predstavama „Oprosti za tango“ kazališta INAT u režiji Noe Ammar Soficcia, u kazališnom projektu Anno Domini 2007. i 2008. godine u režiji Branka Sušca (koreograf Branko Potočan), na svečanom otvaranju Sajma knjiga u Puli u koreografiji Matije Ferlina te u ljetnim plesnim predstavama „The Mask“, „Beetlejuice“ i „Urban Cabaret“ plesnog studija Escape u režiji Lidije Iveković. U svibnju 2014. godine postaje članica ansambla mjuzikla „Footloose“ BGlag produkcije.
2010. godine pleše za Ivanu Banfić kao članica I.Bee tima, te sudjeluje na raznim snimanjima, reklamama i događanjima (Keune, DK Dance, 2Cellos, Ledo, Bipa, Gretta, Cro A Porter, Kika…)