RADNO ISKUSTVO
Plesač akrobatskog rock 'n' roll-a
Rock 'n' roll Gimnazija, Zagreb (Hrvatska)
Svoje prve plesne korake , već kao osmogodišnjak, stječe u akrobatskom rock 'n' roll klubu Gimnazija ( tadašnji High School ), pod vodstvom Darka i Snježane Torjanac. Tokom svoje dugogodišnje sportsko-plesne karijere u akrobatskom rock n roll-u, sa svojim partnericama, osvajač je brojnih medalja na nacionalnim i svjetskim natjecanjima. Šesterostruki je prvak Hrvatske , a svoju prvu internacionalnu medalju osvaja trećim mjestom na svjetskom juniorskom kupu 2001. godine sa partnericom Majom Mišak. Od 2001. do 2006. godine uspio je s tri partnerice biti među top 10 na svjetskoj rang listi ( WRRC organizacija), 2001. Maja Mišak, 2003. Ana Đogić, a pobjedom na svjetskom kupu u Lyonu 2006. godine sa partnericom Petrom Nedelić dolazi na prvo mjesto seniorske B kategorije. U paru sa sestrom Mateom Jukić osvaja državno prvenstvo 2009. godine, a posljednju medalju sa sadašnjom partnericom Martinom Rak osvaja u seniorskoj A-nacional kategoriji, 2011. godine. Prvi je u Hrvatskoj kojem je uspjelo poći za rukom osvojiti juniorsko (2001.) i seniorsko (2004.) odličje na svjetskim natjecanjima, a vlasnik je rekorda u broju osvojenih državnih prvenstava sa različitim partnericama (2001. Maja Mišak, 2002. Ana Đogić, 2005./2006. Petra Nedelić, 2009. Matea Jukić, 2011. Martina Rak).
Od 2012 godine sa svojom partnericom Martinom prelazi u novi klub, ARRK Panda pod vodstvom Damira i Renate Šut , gdje sudjeluje kao aktivni natjecatelj seniorske A internacionalne kategorije i s kojim osvaja 1. mjesto na međunarodnom turniru u Grazu. Danas djeluje kao trener u akrobatskom rock n roll klubu Mega Rock  gdje prenosi svoje znanje i iskustvo kroz akrobatiku i koreografiju  mlađim naraštajima i seniorskim parovima.

Plesač urbanih stilova :
Plesni studio Hip Hop House, Zagreb (Hrvatska)
Aktivan je član plesnog studija Hip Hop House, s kojim osvaja 2. mjesto na međunarodnom natjecanju u Novom Sadu 2011. god., 1. mjesto u kategoriji musical jazz sa partnericom Doroteom Cepanec te 3. mjesto u kategoriji hip hop formacija 2013. god., te sudjeluje na raznim plesnim manifestacijama i natjecanjima. U suradnji sa voditeljicom studija, Marijom Matković, koreografira plesni stil Michael Jacksona, s kojim se prezentiraju na raznim plesnim događajima u Požegi, Rijeci i Zagrebu. Sa kolegama iz kluba idejno i kreativno razvija različite plesne stilove.
Voditelj urbanog stila u plesnom studiu Escape
Sa plesnim studiom Escape, voditeljice Lidije Iveković, već od ranije surađuje kao plesač kroz koreografiju Pelin i med koja osvaja 1. Mjesto na svjetskom natjecanju ESDU,  te kroz plesni show Maska .
Od 1. ožujka 2014. Djeluje kao voditelj hip hopa i ostalih urbanih plesnih izražaja gdje svoj rad uspješno prezentira na produkciji istoimenog kluba, a na istoj produkciji kao plesač sudjeluje u koreografijama Yonce i Willkommen.

OBRAZOVANJE I OSPOSOBLJAVANJE
01 svibnja 2010–danas
Profesionalni plesač
Svoju daljnju plesnu naobrazbu i usavršavanje stječem raznim seminarima i radionicama (Misha Gabriel, Nick Bass, Lando Wilkins, Di Moon Zhang, Željko Božić, Žiga Mlakar, Quick Crew, Urban Widgets, Federica Loredan, Kenrick Lamar, Aviance Milan, Kooharu Sugawara, Camillo, Anthony  Lee, Kenzo Alvares,Erica Silgoner, Lukas Tyrell ). Od domaćih pedagoga sudjelujem u radu internacionalnoga koreografa Igora Barberića ,Tihane Strmečki, Lidije Iveković ,pohađanjem satova plesnog centra Tale, Larisa Navojec i koreografkinje Andree Solomun. U suradnji s plesnim studijom Escape, koreografkinje i voditeljice Lidije Iveković, osvaja prvo mjesto u kategoriji formacija na svjetskom natjecanju ESDU 2012. god., a s istoimenim plesnim klubom sudjelujem kao plesač u plesnom show-u „Maska“ u Umagu 2012. god.
Kao plesač surađujem na kazališnim, koncertnim i televizijskim projektima :
▪Plesač mjuzikla Crna kuća
▪Plesač mjuzikla Footloose
▪Plesač mjuzikla Uskrsli
▪Plesač serije Stella ( Nova TV )
▪Plesač koncertne turneje Top stars

Surađujem sa mnogim hrvatskim glazbenim izvođačima:
▪Plesač u spotu Nine Badrić za pjesmu Nebo
▪Jelena Rozga, nastup na Cro a porteu
▪Danijela Martinović, nastup na Plesu sa zvijezdama
▪Tony Cetinski, Franka Batelić, Colonia , Novi Fosili, Nina Badrić
Od ostalih nastupa angažiran je kroz projekte Super talent, Bingo show, Dobro jutro Hrvatska, Ples sa zvijezdama i uloga je u reklamama : Ledo, Ronhill te model/plesač za tvrtku Kenue, plesni nastupi za tvrtke i kompanije ( Phillip Morris, Reanult, Dona, Golden Sun i brojni drugi).